Verkoop

Verkoop

We verkopen snoep

Weet je wat we doen bij DAJA? Wij verkopen snoep! Klinkt simpel. Is het eigenlijk ook. Maar in dat woordje ‘eigenlijk’ zit nou net de kern. Dat zorgt er namelijk voor dat we ons stinkende best moeten doen om het voor ons zelf zo simpel mogelijk te houden. En daar profiteren onze partners dan weer van. Want zeg nou eerlijk: elke ondernemer is toch op zoek naar een manier om de omzet van de organisatie te verhogen. En dat kan door volume-vergroting in bestaande markten en via bestaande kanalen, maar dat is ook mogelijk door de zakelijke horizon te verbreden. Je hebt DAJA niet nodig om dat te beseffen. Maar misschien wel om het te realiseren.

Nieuwe gebieden & markten

DAJA weet als geen ander extra omzet te creëren in alternatieve retailkanalen. Kanalen waar je zelf simpelweg nooit aan hebt gedacht, of kanalen waar je wel aan hebt gedacht maar niet binnen kon komen. Wij wel, wij weten namelijk de weg in de snoepwereld. Niet alleen de gebaande en platgetreden paden, maar ook en vooral de sluiproutes, afkortingen en onontdekte plekken.

Zo zorgen wij samen met jou voor een hogere omzet zonder dat dit ten koste gaat van de bestaande handel. Door de jarenlange ervaring en expertise is DAJA de aangewezen partner in het vinden van nieuwe afzetgebieden en afzetmarkten.

Binnen- & buitenland

Het heet niet voor niets de wereld van DAJA. Grenzeloos dus. Wij kennen niet alleen in het binnenland de weg naar nieuwe klanten en lokale markten, maar ook in het buitenland.


Door onze ervaring weten we dat Franse handel anders is dan Duitse. Om over de handelaren nog maar te zwijgen. Wij kennen de markten én de mensen. En zij kennen DAJA. De ene keer omdat we zo 100% betrouwbaar zijn, de andere keer omdat we zulke 100% goedlopende artikelen hebben. En dan doen we dit ook nog eens met uiterste zorg en zonder verstoring van de reguliere kanalen. Bam, iedereen blij. En hopelijk ook nog eens wijzer en meer tevreden.

Nieuwsgierig wat DAJA kan betekenen voor jou?
Kom dan vlug op ontdekkingsreis in de wereld van DAJA!
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!