Inkoop

Inkoop

(A-merken) zoetwaren

“DAJA is gespecialiseerd in het kopen van (A-merken) zoetwaren. De afgelopen jaren hebben wij langdurige relaties met gerenommeerde leveranciers weten op te bouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen”. Dat zeggen we als we in 2 zinnen iets over onze inkoop moeten vertellen. Kort, krachtig, maar ook niet echt onderscheidend toch? Misschien moeten we het op een andere manier zeggen: DAJA handelt. En onderhandelt. Eerst mét jou, dan vóór jou! We zijn geen afzetkanaal waar je je overtollige spullen kunt laten afvloeien. Integendeel: wij kunnen een speerpunt zijn in je omzet en afzet!

Restpartijen & overproductie

Wij hebben niet alleen oplossingen voor restpartijen en overproductie, maar wij dragen ook zorg voor (actie)producten met verouderde verpakkingen of producten met een korte houdbaarheidsdatum. Zo lang de inhoud van prima kwaliteit is, zijn wij geïnteresseerd. Kortom: bij DAJA hebben of vinden wij altijd een oplossing!

Discreet & correct

Met goede producten tegen goede prijzen worden we vanzelf goede partners. Want we zijn niet op zoek naar de snelle eenmalige handel. Sorry, die bestaat niet in de wereld van DAJA. Daar zijn wellicht anderen voor. Als goede partner begrijpen wij bijvoorbeeld dat deze specifieke handel op een snelle, discrete en correcte manier verwerkt moet worden. DAJA is professioneel en betrouwbaar. Dat komt door onze kennis van zowel de producten als de branche. Maar we kennen ook de mensen in die branche. Kom daarom eens kennis maken. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuwsgierig wat DAJA kan betekenen voor jou?
Kom dan vlug op ontdekkingsreis in de wereld van DAJA!
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!